“E ziua mea, vreau si eu un cadou!”

“Eu am două familii: una mai mică (mama, cu pensie de boală, şi Răducu, fratele meu) şi una mai mare, cea de la centrul de zi FRCCF, unde mi-am făcut 450 de prieteni.

La noi, la centru, se sărbătoreşte ziua de naştere a fiecărui copil. În 13 august e ziua mea şi am foarte mari emoţii. Niciodată nu am avut o petrecere de ziua mea, niciodată nu mi s-a cântat “La mulţi ani!” şi nu am primit un cadou nou care să fie cumpărat special pentru mine.”

Daca n-ai ramas indiferent la acest mesaj si te impresioneaza povestea Mariei (13 ani) si a altor 450 de copii din centrele FRCCF ajuta si tu la cumpararea unui cadou pentru fiecare.

Prin evenimentul “Swimathon 2011”, FRCCF doreste realizarea acestui lucru. Evenimentul va avea loc in data de 16 iulie 2011, intre orele 17:00-22:00, la bazinul Olimpic (descoperit). Poti dona 30 de lei (valoarea unui cadou) sau suma de minim 3 lei pentru fiecare lungime de bazin înotată de cei 4 voluntari ai fundatiei FRCCF : Bogdana Neamţu, Gabriel Domnariu, Aron Kund, Iuliu Simişnean, în decursul celor 60 de minute ale competiţiei.

http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro

http://www.frccf.org.ro

http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=138986062842777

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s